1. Fotbal

  Definiție
  Fotbal, numit și soccer este un sport jucat de oamenii fără creier pentru oamenii fără creier. Constă în lovitul mingii cu piciorul timp de 90 de minute. Cel mai popular sport de pe planetă, fotbalul a creat de-a lungul timpului său false valori, și anume fotbaliștii, care deși se droghează și au un IQ la fel de mare ca al unui purice, sunt idolatrizați de sute de milioane de oameni. Fanii acestui sport au adesea o respirație care duhnește a alcool, miros intens de transpirație, un vocabular de 500 de cuvinte, un IQ sub nivelul mării, un obicei de a sparge semințe și a le scuipa direct pe covor și devin extrem de violenți dacă te iei de echipa lor preferată.
  Exemplu
  - Gigele, mai lasă fotbalul pentru că îți strică creierul! Ia nu te mai juca atât cu mingea și du-te și pune mâna pe carte!!!
  - Dar mamă, eu știu un bărbat urât cu spume care îți provoacă coșmaruri sau borăști instant dacă îl vezi, dar care are o gagică superbă, de o frumusețe rară și o mulțime de bani, deși nu a terminat nici măcar clasa a doua și a dat un test de IQ pe care l-a picat cu brio, luând un punctaj mai mic decât un șobolan de laborator. Din păcate fata aia superbă a făcut un copil cu el, care nu seamănă deloc cu ea, ci mai degrabă seamănă cu un pui de maimuță. Dacă a fi fotbalist înseamnă să ai succes la femei indiferent cât de urât ești și o căruță de bani, chiar și fără nicio școală și cu un IQ de babuin, atunci vreau și eu o carieră în fotbal. Ia uite-i cum arată pe Instagram ...
  - Pfui drace, ce cuplu...sunt exact ca Frumoasa și Bestia! Nu se poate așa ceva! Fotbalul chiar face minuni pentru cine-l joacă... Gigele, ia lasă temele și du-te afară să te joci...dar nu foarte mult că acuși se-ntunecă!
  Score